Felhasznált irodalom

Bádonyi Mihály: Korszerű ételkészítési ismeretek KIT Továbbképző

Bádonyi Mihály: Vendéglátó szakmai ismeretek a modulrendszerű képzésben Kit Továbbképző

Lukács-oriskó-Sándor-Zsolnay: Ételkészítési ismeretek Képzőművészeti kiadó

Országos Közegészségügyi, Élelmiszer- Higiéniai,Minőségügyi és Környezetvédelmi minimum vizsga oktatási anyaga

Ottlik Károly: Protokoll

Siegel-Lenger-Stickler-Gutmayer: A felszolgálás alapja Alexandra kiadó

Schnitta Sámuel : Étlapszerkesztés Közgazdasági és jogi Könyvkiadó

Stroh Péter: Éttermi és pincér ismeretek KIT Továbbképző

Voleszák Zoltán: Pincér ismeretek Sopron

Voleszák Zoltán: Pincér kiskáté Sopron