Ajánlott irodalom
Bádonyi Mihály: Korszerű ételkészítési ismeretek KIT Továbbképző
Bádonyi Mihály: Vendéglátó szakmai ismeretek a modulrendszerű képzésben Kit Továbbképző
Lukács-oriskó-Sándor-Zsolnay: Ételkészítési ismeretek Képzőművészeti kiadó
Országos Közegészségügyi, Élelmiszer- Higiéniai,Minőségügyi és Környezetvédelmi minimum vizsga oktatási anyaga
Ottlik Károly: Protokoll
Siegel-Lenger-Stickler-Gutmayer: A felszolgálás alapja Alexandra kiadó
Schnitta Sámuel : Étlapszerkesztés Közgazdasági és jogi Könyvkiadó
Stroh Péter: Éttermi és pincér ismeretek KIT Továbbképző
Voleszák Zoltán: Pincér ismeretek Sopron
Voleszák Zoltán: Pincér kiskáté Sopron