Ellenőrző kérdések/feladatok

Sorolja fel és mutassa be, hogy egy 20 fős Esküvői ebéd
megszervezéséhez milyen tányérokat és evőeszközöket kell előkészíteni? A
vendégek a következő menüt fogyasztják:
Tavaszi vitaminsaláta
Újházi tyúkhúsleves
Töltött káposzta
Vegyes sültes tál
Menyasszonyi torta

Sorolja fel és mutassa be, hogy egy 20 fős Esküvői ebéd
megszervezéséhez milyen poharakat kell előkészíteni!
Az italajánlatot Ön tegye, meg és ahhoz készítse elő a poharakat!

Ismertessen a házon belüli rendezvények közül hármat és mutassa be, hogy
a betanított szálláshelyi vendéglátónak milyen feladatai vannak a rendezvény
előkészítése során!

Ismertessen a házon kívüli rendezvények közül kettőt és mutassa be, hogy
a betanított szálláshelyi vendéglátónak milyen feladatai vannak a rendezvény
előkészítése során!

Ismertesse, hogy a betanított szálláshelyi vendéglátónak milyen
feladatai vannak az üzleten belüli rendezvények lebonyolításakor!