Ellenőrző kérdések/feladatok
1. feladat
Sorolja fel és mutassa be, hogy egy 20 fős Esküvői ebéd
megszervezéséhez milyen tányérokat és evőeszközöket kell előkészíteni? A
vendégek a következő menüt fogyasztják:
Tavaszi vitaminsaláta
Újházi tyúkhúsleves
Töltött káposzta
Vegyes sültes tál
Menyasszonyi torta
2. feladat
Sorolja fel és mutassa be, hogy egy 20 fős Esküvői ebéd
megszervezéséhez milyen poharakat kell előkészíteni!
Az italajánlatot Ön tegye, meg és ahhoz készítse elő a poharakat!
3. feladat
Ismertessen a házon belüli rendezvények közül hármat és mutassa be, hogy
a betanított szálláshelyi vendéglátónak milyen feladatai vannak a rendezvény
előkészítése során!
4. feladat
Ismertessen a házon kívüli rendezvények közül kettőt és mutassa be, hogy
a betanított szálláshelyi vendéglátónak milyen feladatai vannak a rendezvény
előkészítése során!
5. feladat
Ismertesse, hogy a betanított szálláshelyi vendéglátónak milyen
feladatai vannak az üzleten belüli rendezvények lebonyolításakor!