Ellenőrző kérdések/feladatok

iDevice ikon 1. feladat

Sorolja fel és mutassa be, hogy egy 20 fős Esküvői ebéd megszervezéséhez milyen tányérokat és evőeszközöket kell előkészíteni? A vendégek a következő menüt fogyasztják:

Tavaszi vitaminsaláta

Újházi tyúkhúsleves

Töltött káposzta

Vegyes sültes tál

Menyasszonyi torta

iDevice ikon 2. feladat

Sorolja fel és mutassa be, hogy egy 20 fős Esküvői ebéd megszervezéséhez milyen poharakat kell előkészíteni!

Az italajánlatot Ön tegye, meg és ahhoz készítse elő a poharakat!

iDevice ikon 3. feladat
Ismertessen a házon belüli rendezvények közül hármat és mutassa be, hogy a betanított szálláshelyi vendéglátónak milyen feladatai vannak a rendezvény előkészítése során!
iDevice ikon 4. feladat
Ismertessen a házon kívüli rendezvények közül kettőt és mutassa be, hogy a betanított szálláshelyi vendéglátónak milyen feladatai vannak a rendezvény előkészítése során!
iDevice ikon 5. feladat
Ismertesse, hogy a betanított szálláshelyi vendéglátónak milyen feladatai vannak az üzleten belüli rendezvények lebonyolításakor!