A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
- Tájékozódás
- Kézügyesség
- Felszolgálási módok
- Rendezvények speciális gépei, berendezései
- Rendezvényszervezés fő folyamatai
- Forgatókönyv készítés
- A vendéglátó ipari értékesítés gépei
- A vendéglátó ipari értékesítés berendezései
- A vendéglátó ipari rendezvények speciális gépei, berendezései
· Megbízhatóság
· Külső megjelenés
· Pontosság
· Rugalmasság
· Mozgáskoordináció
· Fejlődő képesség, önfejlesztés
· Kiegyensúlyozottság
· Tűrőképesség
· Elhivatottság, elkötelezettség
· Motivációs készség
· Konfliktusmegoldó készség
· Irányíthatóság
· Udvariasság
· Kommunikációs készség és rugalmasság
· Visszacsatolási készség
· Lényegfelismerés, lényeglátás
· Elméleti gondolkodás
· Körültekintés, elővigyázatosság
· Rendszerező képesség
· Ötletgazdagság, kreativitás
· Kontrollálási képesség
· Új ötletek és megoldások kipróbálása
· Gyakorlatias feladatmegoldás
· Problémamegoldás, hibaelhárítás