A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
A kompetenciához szükséges szakmai
ismeretek a típus megjelölésével:
-
A szálláshely sztenderdjei
-
Egyéb elektronikai berendezések
-
Gépi berendezések üzemeltetése, kezelése
-
Feladatok, munkaköri kötelességek
-
Egyéni védőeszközök
-
Higiéniai alapismeretek
-
Vegyszerek, tisztító- és kezelőszerek
hatóanyagai, tulajdonságai, használatuk, tárolásuk
-
Burkolatok, felületek, területek
-
Szennyeződések típusai, szennyezettség
foka
-
Kézi takarító- és tisztítóeszközök és
használatuk
-
Takarító- és tisztítógépek, -berendezések
és kezelésük
-
Egyéb elektronikai berendezések kezelése
A kompetenciához szükséges szakmai
ismeretek a típus megjelölésével:
-
Egyéb elektronikai berendezések
-
Gépi berendezések üzemeltetése, kezelése
-
Feladatok, munkaköri kötelességek
-
Higiéniai alapismeretek
-
Vegyszerek, tisztító- és kezelőszerek
hatóanyagai, tulajdonságai, használatuk, tárolásuk
-
Burkolatok, felületek, területek
-
Szennyeződések típusai, szennyezettség
foka
-
Kézi takarító- és tisztítóeszközök és
használatuk
-
Takarító- és tisztítógépek,
-berendezések és kezelésük
-
Egyéb elektronikai berendezések kezelése
-
Megbízhatóság
-
Tisztaság, ápoltság
-
Becsületesség
-
Jó megjelenés
-
Nyitottság
-
Problémamegoldó képesség
-
Stressztűrés
-
Jó állóképesség
-
Diszkréció
-
Jó kommunikációs, kontaktusteremtő képesség
-
Lojalitás
-
Rugalmasság
-
Segítőkészség, együttműködési készség
-
Tolerancia
-
Udvariasság
-
Vendégközpontúság