A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek

iDevice ikon Kompetencia megnevezése: „Takarítói feladatokat lát el.”

A kompetenciához szükséges szakmai ismeretek a típus megjelölésével:

-        A szálláshely sztenderdjei

-        Egyéb elektronikai berendezések

-        Gépi berendezések üzemeltetése, kezelése

-        Feladatok, munkaköri kötelességek

-        Egyéni védőeszközök

-        Higiéniai alapismeretek

-        Vegyszerek, tisztító- és kezelőszerek hatóanyagai, tulajdonságai, használatuk, tárolásuk

-        Burkolatok, felületek, területek

-        Szennyeződések típusai, szennyezettség foka

-        Kézi takarító- és tisztítóeszközök és használatuk

-        Takarító- és tisztítógépek, -berendezések és kezelésük

-        Egyéb elektronikai berendezések kezelése


iDevice ikon Kompetencia megnevezése: „Munkahelyi/szakmai gyakorlaton vesz részt”

A kompetenciához szükséges szakmai ismeretek a típus megjelölésével:

-        Egyéb elektronikai berendezések

-        Gépi berendezések üzemeltetése, kezelése

-        Feladatok, munkaköri kötelességek

-        Higiéniai alapismeretek

-        Vegyszerek, tisztító- és kezelőszerek hatóanyagai, tulajdonságai, használatuk, tárolásuk

-        Burkolatok, felületek, területek

-        Szennyeződések típusai, szennyezettség foka

-        Kézi takarító- és tisztítóeszközök és használatuk

-        Takarító- és tisztítógépek, -berendezések és kezelésük

-        Egyéb elektronikai berendezések kezelése


iDevice ikon Személyes kompetenciák

-        Megbízhatóság

-        Tisztaság, ápoltság

-        Becsületesség

-        Jó megjelenés

-        Nyitottság

-        Problémamegoldó képesség

-        Stressztűrés

-        Jó állóképesség


iDevice ikon Társas kompetenciák

- Diszkréció

- Jó kommunikációs, kontaktusteremtő képesség

- Lojalitás

- Rugalmasság

- Segítőkészség, együttműködési készség

- Tolerancia

- Udvariasság

- Vendégközpontúság


iDevice ikon Módszer kompetencia
Precíz munkavégzés