Ellenőrző kérdések/feladatok

iDevice ikon 1. feladat

Üdvözölje, fogadja a vendéget, és kísérje az asztalhoz!

 

 

 

iDevice ikon 2. feladat

Ismertesse a választék fogalmát és szerepét!

Mutassa be a vendéglátó üzletek választékközlő eszközeit!

 

 

 

 

iDevice ikon 3. feladat

Mutassa be az étlapot!

Milyen tartalmi és formai követelményei vannak?

 

 

 

iDevice ikon 4. feladat

Ismertesse az itallapot, mint az üzlet italválasztékát bemutató eszközét!

Ajánljon az itallapról két alkoholtartalmú és két alkoholmentes italt!

 

 

 

 

iDevice ikon 5. feladat

Mutassa be a Menükártya összeállításának legfontosabb szempontjait!

 

 

 

iDevice ikon 6. feladat

Hogyan szolgál fel az étteremben két fő részére egy üveg ásványvizet és egy üveg üdítőt?

 

 

 

iDevice ikon 7. feladat

Hogyan szolgál fel egy asztaltársaságnak három korsó sört?

 

 

 

iDevice ikon 8. feladat

Hogyan szolgál fel az étteremben két személy részére egy-egy üveg sört?

 

 Hogyan szolgál fel az étteremben két személy részére egy-egy üveg sört?

 

iDevice ikon 9. feladat

Hogyan szolgál fel az étteremben egy feketekávét és egy kapucsínót?

 

 

 

iDevice ikon 10. feladat

Hogyan rámolja le szabályosan az asztalt?