Betanított szálláshelyi vendéglátó
1.Modul Takarítás
2. Modul Vendéglátás
3. Modul Adminisztáció
Bevezetés
Adminisztráció
Jegyzőkönyvek formai és tartalmi elemei, fogyasztói panaszok, azok kezelése
A fejezet célja
A fejezet követelményei
A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
Kifejtés (tananyag)
Munka baleset fogalma, mit és hogyan kell rögzíteni ilyen esemény bekövetkezésekor
Az idegenforgalmi vállalkozások felügyeleti szervei, intézményei
Összefoglalás
Ellenőrző kérdések/feladatok
Próba modulzáró
Ajánlott irodalom
Felhasznált irodalom
Kifejtés (tananyag)
Kifejtés felépítése
A kifejtés részletezése az ezt követő almenüpontok struktúrájában taláható
« Előző
|
Következő »