Betanított szálláshelyi vendéglátó
1.Modul Takarítás
Bevezetés
Munkavégzéshez szükséges alapismeretek
A fejezet célja
A fejezet követelményei
A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
Kifejtés (alapfogalmak tananyag)
Munkavédelmi alapszabályok
Tűzvédelmi alapszabályok
A munkáltató tűzvédelemmel kapcsolatos kötelezettségei
A munkavállaló tűzvédelemmel kapcsolatos kötelezettségei
Tűzrendészeti előírások a vendéglátásban
Bemutatás a gyakorlatban (videó)
Kérdések
Balesetvédelmi szabályok
Környezetvédelmi szabályok
Szakmai alapfogalmak
Takarítás
Ajánlott irodalom
Felhasznált irodalom
Próba modulzáró
2. Modul Vendéglátás
3. Modul Adminisztáció
Bemutatás a gyakorlatban (videó)
« Előző
|
Következő »