Betanított szálláshelyi vendéglátó
1.Modul Takarítás
Bevezetés
Munkavégzéshez szükséges alapismeretek
A fejezet célja
A fejezet követelményei
A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
Kifejtés (alapfogalmak tananyag)
Munkavédelmi alapszabályok
Tűzvédelmi alapszabályok
Balesetvédelmi szabályok
A baleset fogalma munkavédelmi szempontból
Balesetek, sérülések lehetséges okai és megelőzésük a vendéglátásban
Az elsősegélynyújtásról
Kérdések
Környezetvédelmi szabályok
Szakmai alapfogalmak
Takarítás
Ajánlott irodalom
Felhasznált irodalom
Próba modulzáró
2. Modul Vendéglátás
3. Modul Adminisztáció
Balesetvédelmi szabályok
Balesetvédelmi szabályok
« Előző
|
Következő »