A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
- Tájékozódás
- Elemi számolási készség
- Mennyiségi érzék
- Árubeszerzési tevékenységek
- Konyhai előkészítési tevékenységek
- Konyhai kiegészítő tevékenységek
- A vendéglátó ipari értékesítés gépei
- A vendéglátó ipari értékesítés berendezései
- A vendéglátó ipari rendezvények speciális gépei, berendezései
- A HACCP rendszere
- Veszélyes hulladékok kezelése
· Megbízhatóság
· Pontosság
· Fejlődő képesség, önfejlesztés
· Kiegyensúlyozottság
· Tűrőképesség
· Elhivatottság, elkötelezettség
· Rugalmasság
· Mozgáskoordináció
· Monotónia atűrés
· Motivációs készség
· Kommunikációs készség és rugalmasság
· Udvariasság
· Visszacsatolási készség
· Kapcsolatteremtő készség
· Lényegfelismerés, lényeglátás
· Áttekintő képesség
· Gyakorlatias feladatmegoldás
· Elméleti gondolkodás
· Rendszerező képesség
· Ötletgazdagság, kreativitás
· Kontrollálási képesség
· Új ötletek és megoldások kipróbálása