Betanított szálláshelyi vendéglátó
1.Modul Takarítás
2. Modul Vendéglátás
Bevezetés
Alapismeretek
Műszak átadás - átvétel
A vendég kiszolgálása, fogadása, a vendégtér előkészítése
A vendég kiszolgálása
Konyhai kisegítő tevékenységek
A fejezet célja
A fejezet követelményei
A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
Konyhai kisegítő tevékenységek tananyag
Összefoglalás
Ellenőrző kérdések/feladatok
Egyéb feladatok
Ajánlott irodalom
Felhasznált irodalom
Ellenőrző kérdések
Próba modulzáró
3. Modul Adminisztáció
Összefoglalás
Ebben a fejezetben megtanulta és önállóan, felelősségteljesen fogja tudni végezni
az áruátvételt szakszerűen és felelősségteljesen
a szükség szerinti szakszerű előkészítést
a konyhai és éttermi mosogatást
az éttermi és konyhai hulladékokat kezelni
kitakarítani a konyhához tartozó helyiségeket
« Előző
|
Következő »