Betanított szálláshelyi vendéglátó
1.Modul Takarítás
2. Modul Vendéglátás
Bevezetés
Alapismeretek
Műszak átadás - átvétel
A vendég kiszolgálása, fogadása, a vendégtér előkészítése
A vendég kiszolgálása
Konyhai kisegítő tevékenységek
A fejezet célja
A fejezet követelményei
A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
Konyhai kisegítő tevékenységek tananyag
Segít az árubeszerzésben
Előkészíti a szükséges nyersanyagokat, árukat
Elmosogatja a konyhai és éttermi eszközöket
Kezeli az éttermi és konyhai hulladékot (veszélyes)
Kitakarítja a konyhához tartozó helyiségeket
Az ételmaradékok kezelése
Összefoglalás
Ellenőrző kérdések/feladatok
Egyéb feladatok
Ajánlott irodalom
Felhasznált irodalom
Ellenőrző kérdések
Próba modulzáró
3. Modul Adminisztáció
Konyhai kisegítő tevékenységek tananyag
Konyhai kisegítő tevékenységek tananyag
« Előző
|
Következő »