Ellenőrző kérdések/feladatok
Vegye át szakszerűen a vendéglátó üzletbe érkezett 30 kg paradicsomot!
Hogyan végzi el a feladatot?
A konyhafőnök Önt kéri meg, hogy vegye át a most érkezett 2400 db tojást!
Hogyan végzi el a feladatot?
Önt kérik meg, hogy készítsen elő 1-1 kg héjas burgonyát Petrezselymes burgonya köret és Hasábburgonya köret szakszerű előkészítésére. Hogyan végzi el a feladatot?
A konyhafőnök Önt kéri meg, hogy készítsen elő 10 adag Csikóstokányhoz 1,40 kg sertéshúst.
Hogyan végzi el a feladatot?
A konyhafőnök megkéri Önt, hogy készítsen elő 2 fejes
salátát és egy fél kilogramm sóskát.
Hogyan végzi el a feladatot?
A betanított szálláshelyi vendéglátónak munkakörébe tartozik a konyhai edények elmosogatása is. Mosogasson el három serpenyőt, két szűrőt és egy lábast!
Hogyan végzi el a feladatot?
A betanított szálláshelyi vendéglátónak munkakörébe tartozik az éttermi edények elmosogatása is. Mosogasson el 10 db mélytányért, 10 db lapostányért és 10 db evővillát!
Hogyan végzi el a feladatot?
A betanított szálláshelyi vendéglátónak munkakörébe tartozik a konyhához kapcsolódó helyiségek kitakarítása is.
Hogyan végzi el a napi takarítást a tojás előkészítőben?
A betanított szálláshelyi vendéglátónak munkakörébe tartozik a konyhához kapcsolódó helyiségek kitakarítása is.
Hogyan végzi el a napi takarítást a húselőkészítőben?