Betanított szálláshelyi vendéglátó
1.Modul Takarítás
Bevezetés
Munkavégzéshez szükséges alapismeretek
A fejezet célja
A fejezet követelményei
A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
Kifejtés (alapfogalmak tananyag)
Takarítás
A fejezet célja
A fejezet követelményei
A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
Kifejtés (takatítás tananyag)
A takarítási formák elemei, a takarítás sorrendje
A takarítás fő típusai
A konyhai takarításgyakorlati bemutatása (videó)
Kérdések
A takarítás során használt eszközök és gépek csoportosítása
A takarítás célja
Takarítási technológiák
Vendégtér takarítása és textíliák kezelése
Összefoglalás
Ellenőrző kérdések/feladatok
Ajánlott irodalom
Felhasznált irodalom
Próba modulzáró
2. Modul Vendéglátás
3. Modul Adminisztáció
A konyhai takarításgyakorlati bemutatása (videó)
« Előző
|
Következő »