Betanított szálláshelyi vendéglátó
1.Modul Takarítás
2. Modul Vendéglátás
3. Modul Adminisztáció
Bevezetés
Adminisztráció
A fejezet célja
A fejezet követelményei
A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
Adminisztáció tananyag
Szigorú számadású nyomtatványok
Készpénzforgalom, bevételi és kiadási pénztárbizonylatok
Fizetési módok, számlázás
Készpénzfizetés
Utalvánnyal történő fizetés
Bemutatás a gyakorlatban (videó)
Átutalással történő kifizetés
Bankkártyával történő kifizetés
Kérdések
Összefoglalás
Ellenőrző kérdések/feladatok
Jegyzőkönyvek formai és tartalmi elemei, fogyasztói panaszok, azok kezelése
Próba modulzáró
Ajánlott irodalom
Felhasznált irodalom
Bemutatás a gyakorlatban (videó)
« Előző
|
Következő »