Betanított szálláshelyi vendéglátó
1.Modul Takarítás
2. Modul Vendéglátás
3. Modul Adminisztáció
Bevezetés
Adminisztráció
A fejezet célja
A fejezet követelményei
A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
Adminisztáció tananyag
Szigorú számadású nyomtatványok
Készpénzforgalom, bevételi és kiadási pénztárbizonylatok
Fizetési módok, számlázás
Készpénzfizetés
Utalvánnyal történő fizetés
Átutalással történő kifizetés
Bankkártyával történő kifizetés
Bemutatás a gyakorlatban (videó)
Kérdések
Összefoglalás
Ellenőrző kérdések/feladatok
Jegyzőkönyvek formai és tartalmi elemei, fogyasztói panaszok, azok kezelése
Próba modulzáró
Ajánlott irodalom
Felhasznált irodalom
Bemutatás a gyakorlatban (videó)
« Előző
|
Következő »