Ellenőrző kérdések/feladatok

iDevice ikon 1. feladat

A szálloda éttermében vegye át kollégájától a délelőtti műszakot!

Honnan tájékozódik a napi forgalomról?

Milyen feladatai vannak a műszak átvételekor?

 

 

iDevice ikon 2. feladat

A cukrászsütemény pult kínálatának és feltöltésének friss áruval való szempontjai.

 

 

 

iDevice ikon 3. feladat

Műszakba álláskor ellenőrizze le az üveges sör és az ásványvizek mennyiségét!

Ismertesse a standolás lényegét!

 

 

 

iDevice ikon 4. feladat

A műszakba álláskor kitől kell információt gyűjteni a munkába álló dolgozónak?

 

 

iDevice ikon 5. feladat

Honnan tudja a szálláshelyi vendéglátó az előfizető vendégek számát és az ebédre felszolgálandó menüt?

 

 

iDevice ikon 6. feladat

A söntéspultban milyen eszközök berendezések segítik az értékesítési munkát?

 

 

iDevice ikon 7. feladat

Munkája során egyszerűsített számlát kell kitöltenie, milyen elemei vannak az egyszerűsített számlának?

 

 

iDevice ikon 8. feladat

Milyen egy helyesen kitett ártájékoztató?

 

 

iDevice ikon 9. feladat

Milyen információkat tartalmaz a készpénzfizetési számla?

 

 

 

iDevice ikon 10. feladat

Milyen tartalmi elemei vannak a standívnek?