Betanított szálláshelyi vendéglátó
1.Modul Takarítás
Bevezetés
Munkavégzéshez szükséges alapismeretek
A fejezet célja
A fejezet követelményei
A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
Kifejtés (alapfogalmak tananyag)
Munkavédelmi alapszabályok
Tűzvédelmi alapszabályok
Balesetvédelmi szabályok
Környezetvédelmi szabályok
Szakmai alapfogalmak
Egyéb elektronikai berendezések ismerete kezelése
A munka során használatos eszközök, tisztítószerek, gépek ismerete, kezelése
A HACCP-rendszer vonatkozó részei és a higiéniai alapszabályok
A szálláshely sztenderdjei
Bemutatás a gyakorlatban (videó)
Összefoglalás
Ellenőrző kérdések/feladatok
Takarítás
Ajánlott irodalom
Felhasznált irodalom
Próba modulzáró
2. Modul Vendéglátás
3. Modul Adminisztáció
Bemutatás a gyakorlatban (videó)
« Előző
|
Következő »