Betanított szálláshelyi vendéglátó
1.Modul Takarítás
Bevezetés
Munkavégzéshez szükséges alapismeretek
A fejezet célja
A fejezet követelményei
A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
Kifejtés (alapfogalmak tananyag)
Munkavédelmi alapszabályok
Tűzvédelmi alapszabályok
Balesetvédelmi szabályok
Környezetvédelmi szabályok
Természetvédelem
Vízvédelem
A föld védelme
A települési környezet védelme
Műemlékvédelem
Bővebben a vendéglátás hulladékgazdálkodásáról
Kérdések
Szakmai alapfogalmak
Takarítás
Ajánlott irodalom
Felhasznált irodalom
Próba modulzáró
2. Modul Vendéglátás
3. Modul Adminisztáció
Kérdések
Mi a környezetvédelem?
Tehet e érte a vendéglátás valamit?
Mit tesz Ön, hogy óvja környezetét?
Milyen területei vannak?
Miért fontos a környezetvédelem,
van e törvényi szabályozása?
« Előző
|
Következő »