Betanított szálláshelyi vendéglátó
1.Modul Takarítás
2. Modul Vendéglátás
Bevezetés
Alapismeretek
Műszak átadás - átvétel
A vendég kiszolgálása, fogadása, a vendégtér előkészítése
A vendég kiszolgálása
A fejezet célja
A fejezet követelményei
A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
A vendég kiszolgálása tananyag
Bevezetés
A vendég üdvözlése, asztalhoz kísérése
Bemutatás a gyakorlatban (videó)
A vendég igényinek kielégítése
A választésismertetése és ajánlása
A megrendelt ételek, italok felszolgálása
Az asztal leszedése
Az asztal újraterítése
Összefoglalás
Ellenőrző kérdések/feladatok
Konyhai kisegítő tevékenységek
Egyéb feladatok
Ajánlott irodalom
Felhasznált irodalom
Ellenőrző kérdések
Próba modulzáró
3. Modul Adminisztáció
Bemutatás a gyakorlatban (videó)
« Előző
|
Következő »