Betanított szálláshelyi vendéglátó
1.Modul Takarítás
2. Modul Vendéglátás
Bevezetés
Alapismeretek
Műszak átadás - átvétel
A vendég kiszolgálása, fogadása, a vendégtér előkészítése
A fejezet célja
A fejezet követelményei
A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
A vendég fogadása, a vendégtér előkészítése
Bevezetés
A munkahelyi megjelenés
A bútorzatot beállítása
Az igényeknek megfelelően történő terítés
A tányérok
Evőeszközök
Poharak
A felszolgáláshoz használ egyéb eszközök
A konkrét terítés
Terítés az ételcsoportokhoz
Terítés napszaknak megfelelően
A terítés bemutatása a gyakorlatban (videó)
Összefoglalás
Ellenőrző kérdések/feladatok
A vendég kiszolgálása
Konyhai kisegítő tevékenységek
Egyéb feladatok
Ajánlott irodalom
Felhasznált irodalom
Ellenőrző kérdések
Próba modulzáró
3. Modul Adminisztáció
A terítés bemutatása a gyakorlatban (videó)
« Előző
|
Következő »