Betanított szálláshelyi vendéglátó
1.Modul Takarítás
2. Modul Vendéglátás
Bevezetés
Alapismeretek
A fejezet célja
A fejezet követelményei
A fejezet során elsajátítandó kompetenciák, ismeretek és készségek
Vendéglátási alapismeretek (kifejtés)
Mmunka-, tűz-, baleset-és környezetvédelmi szabályok
Szakmai alapfogalmak
Vendéglátás
Az árubeszerzés elmélete
Árubeszerzés a gyakorlatban
Összegzés
Kérdések
Raktározás
A vendéglátó-ipari termelés
Az értékesítés
A hagyományos értékesítés gyakorlata (videó)
A takarítási formák elemet és a takarítás sorrendje
A HACCP rendszer vonatkozó részeinek és a higiéniai alapszabályok alkalmazása
Összefoglalás
Ellenőrző kérdések/feladatok
Műszak átadás - átvétel
A vendég kiszolgálása, fogadása, a vendégtér előkészítése
A vendég kiszolgálása
Konyhai kisegítő tevékenységek
Egyéb feladatok
Ajánlott irodalom
Felhasznált irodalom
Ellenőrző kérdések
Próba modulzáró
3. Modul Adminisztáció
A hagyományos értékesítés gyakorlata (videó)
« Előző
|
Következő »